AI-Opener
Mens en Communicatie beeldmerk
AI-Opener

Online cursus

Doe mee met onze unieke online cursus: Verbindende Communicatie op het werk!

Ai-Opener en Mens en Communicatie hebben hun krachten gebundeld om een unieke online leerervaring te creëren. Ontdek hoe je met verbindende communicatie een positieve invloed kunt hebben op je werkplek.

Hoe werkt het?

  • Schrijf je in: Meld je aan om wekelijks een serie tips over Verbindende Communicatie op het werk te ontvangen.
  • Leer in je eigen tempo: Elke tip behandelt een specifieke bouwsteen van Verbindende Communicatie, waardoor je stap voor stap je vaardigheden kunt ontwikkelen.
  • Vrijblijvende deelname: Je neemt deel zolang jij het zinvol en prettig vindt.

Wat heb je nodig?

  • Een dosis plezier om iets nieuws te leren.
  • Nieuwsgierigheid en een beetje tijd. waardoor je stap voor stap je vaardigheden kunt ontwikkelen.
  • Een snufje discipline.

Inspiratie staat voorop

Of je de tips nu alleen doorleest of er actief mee aan de slag gaat, jij hebt de regie. Jij bepaalt wat, hoe en wanneer je wilt leren. De tips helpen je ontdekken dat je genoeg leermomenten hebt en dat het niet veel tijd kost.

Doel van de cursus

Deze online cursus laat je zien hoe je met een veranderde manier van communiceren bijdraagt aan je eigen welzijn en dat van anderen. Je krijgt handvatten om beter om te gaan met uitdagende ontmoetingen en gesprekken, zowel met jezelf als met anderen. De tips helpen je meer tevredenheid te bereiken en geven je een duidelijke route naar je doelen.

In vier stappen naar meesterschap

De cursus is gebaseerd op het boek Woorden die werken op de werkplek en bestaat uit vier etappes, waarbij elke etappe een belangrijke basis van Geweldloze Communicatie behandelt:

1. Waarnemen

De eerste acht tips richten zich op jezelf. Leer aandacht te besteden aan wat er in jou leeft en wat je nodig hebt. Dit vormt de basis voor oprechte aandacht voor anderen.

2. Gevoelens

Vijf tips helpen je je gevoelens te herkennen en te benoemen. Zie je gevoelens als boodschappers voor je welzijn en krijg meer daadkracht en helderheid.

3. Behoeften
De zes tips in deze stap leren je hoe je eigen behoeften en die van anderen kunt vervullen. Ontdek hoe je omgaat met (on)vervulde behoeften zonder anderen te kwetsen.

4. Verzoeken

De laatste acht tips helpen je met vertrouwen je doelen te bereiken. Leer duidelijk te vragen om wat je nodig hebt en vergroot zo je kans op succes.

Schrijf je vandaag nog in en begin je leertraject!

Deze cursus biedt jou de tools om effectief en verbindend te communiceren op het werk en daarbuiten. Ontwikkel je vaardigheden, bereik je doelen en verbeter je werkrelaties. Doe mee en ervaar de voordelen van Verbindende Communicatie!

De boekenbundel Effectief samenwerken geeft net dat extra beetje achtergrondinformatie om met Geweldloze Communicatie, op je werk en met je collega’s nog meer tevredenheid en succes te bereiken en te vieren.

Kantoor en werkplek

Woorden die werken op de werkplek

€ 25,50

Effectief
samenwerken

€ 18.-

ook als bundel verkrijgbaar. Je korting bedraagt € 7,50

Inschrijven

Inschrijven voor ontvangst van de wekelijkse
Verbindende Communicatie op het werk tips

Support, begeleiding, informatie

Heb je vragen over hoe je Verbindende Communicatie leert gebruiken? Wil je meer achtergrondinformatie over deze tip of gewoon een reactie sturen of feedback geven, gebruik dan het reactie-formulier onderaan elke tip. Elke reactie wordt door ons persoonlijk beantwoord.

We wensen je een inspirerende reis toe en hopen dat de tips een bijdrage leveren aan je persoonlijke welzijn en aan dat van anderen.

Met een hartelijke groet
De teamleden van Ai-Opener