Mens en Communicatie

Be The Change
een-wekelijkse-verrassing

Hallo!

Je hebt je ingeschreven voor ontvangst van de werkplek communicatie tips en dat is een geweldig besluit. De tips kunnen namelijk een behoorlijke bijdrage leveren aan je welzijn, op je werkplek of daarbuiten.

Een wekelijkse verrassing

Binnenkort ontvang je de eerste van een serie Werkplek Communicatie Tips. Ongeacht of je ze enkel doorleest of dat je er actief mee aan de slag gaat, ik hoop dat ze je inspireren. De tips staan boordevol met handvatten over hoe je communicatie anders kunt inzetten. Deze handvatten loodsen je door gesprekken, zowel met jezelf als met anderen en voorzien je van een fundament om beoogde resultaten te bereiken en succesvol te zijn.

In vier stappen naar meesterschap

De stappen behandelen de vier onderscheidingen van Geweldloze Communicatie:

Waarnemen
De acht tips van stap 1 richten zich eerst aan jou persoonlijk. Ze belichten hoe jij in tegenstelling tot de gangbare overtuiging eerst aandacht aan jezelf besteed. Wat neem jij in jezelf waar en wat zie je om je heen. Een echte uitdaging!

Gevoelens
Vervolgens belichten de vijf tips van stap 2 het belang om gevoelens te herkennen en te benoemen. Als je ze leert zien als boodschappers voor je welzijn, nemen ze ontevredenheid en frustratie weg en geven ze je kracht en helderheid

Behoeften
De zes tips van stap 3 laten je vervolgens kennis maken hoe je je eigen behoeften en de behoeften van anderen vervuld. Kortom, dat wat jij en anderen daadwerkelijk nodig hebben.

Verzoeken
Tenslotte zullen de acht tips van stap 4 je handvatten aanreiken hoe je met voldoende vertrouwen de door jezelf gestelde doelen bereikt. Best een uitdagende serie van tips. Ze maken je vertrouwd met het doen van heldere verzoeken. Een van de sleutels naar succes.

Extra dosis inspiratie

Heb je een extra dosis inspiratie nodig? Bezoek dan de shop waar je het complete aanbod aan boeken vindt rond het thema communicatie. De boeken staan boordenvol met handige tips en achtergrondinformatie de je nog verder op weg zullen helpen. Maak gebruik van je kortingscode WELKOM20 als je een boek wilt bestellen, je ontvangt dan 20% korting.

Support & begeleiding

Mijn naam is Harald Borjans en ik begeleid je – mits noodzakelijk – door je tocht. In 2009 ontdekte ik de kracht van Geweldloze Communicatie (GC) en raakte erdoor gefascineerd. Het heeft mijn leven op veelvuldige wijze verrijkt. Als gevolg heb ik acht boektitels over GC gepubliceerd en mijn kennis en inzichten over deze inspirerende wijze van communicatie verdiept. Die kennis wil ik graag met je delen.

Als je vragen hebt en je wilt meer achtergrond informatie over de tips of gewoon een reactie sturen of feedback geven, neem dan gerust contact met me op door een reactie te sturen met het formulier. Elke reactie wordt door mij beantwoord.

Ik wens je hoe dan ook een inspirerende (leer)reis toe en hoop dat de tips een bijdrage leveren aan je persoonlijke welzijn en aan dat van anderen.

Met een hartelijke groet
Harald Borjans

Harald-Borjans-zelfportret

Geweldloze Communicatie voor iedereen

desk

Op de werkplek

school

In het onderwijs

children

Bij de opvoeding

support

In de
zorg

man

Persoonlijk vlak

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.