Klantenservice

Inhoud

Klantenservice

Alles op een rij

Retouren

Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt, heb je 30 dagen de tijd om je artikel als retour aan te melden in je account. Na het aanmelden van je retour, heb je 14 dagen de tijd om het op te sturen.
Deze kosten bedragen ca € 4,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@mens-en-communicatie.nl, of je kunt gebruik maken van het contactformulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bestelling annuleren

Dit kan zolang het artikel nog niet is verzonden. We verwerken je annulering binnen 24 uur, daarna betalen we je terug. Je ontvangt automatisch een e-mail van ons als je annulering is verwerkt.

Verkeerd bezorgadres

Meld je artikel binnen de retourtermijn retour in je account en geef dit via de retourreden aan ons door.

Garantie

Wij geven om onze producten en we besteden veel aandacht aan de kwaliteit. De boeken worden volgens de POD-methode (Printing On Demand) geproduceerd. Mocht een van de boeken beschadigd zijn of van mindere printkwaliteit, dan kun je dat kenbaar maken in je account.

We vragen je dan het boek aan ons vestigingsadres te willen terugsturen. De kosten voor verzending storten we terug op je bankrekening. Geef daarom in je reactie je bankrekening en de hoogte van de gemaakte kosten. Je ontvangt van ons uiteraard een nieuw exemplaar kosteloos toegestuurd.

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn de producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

  • Voor bestellingen onder € 20,-,bedragen de kosten €3,- 
  • Voor bestellingen vanaf € 20,-, worden gratis bezorgd

Levering verloopt via het Centraal Boekhuis of een andere pakketbezorger zoals PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact / Bedrijfsgegevens

Webshopnaam: Mens en Communicatie
Tel: +31 (06) 8394 3785
Mail: info@mens-en-communicatie.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Mens en Communicatie
Onze domeinnaam is [www.mens-en-communicatie.nl]
Ons vestigingsadres:
Adm. Helfrichstraat 80
6045HX Roermond
KVK: 1205.46.59
BTW: NL001515538B80

We vragen je dan het boek aan ons vestigingsadres te willen terugsturen. De kosten voor verzending storten we terug op je bankrekening. Geef daarom in je reactie je bankrekening en de hoogte van de gemaakte kosten. Je ontvangt van ons uiteraard een nieuw exemplaar kosteloos toegestuurd.

Betaalmethodes

Je kunt je bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • IDEAL
  • Creditcard

Privacy beleid

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website bezoekt en gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee je gebruikservaring verbeteren. Dat creëert helderheid voor je hoe we werken.

Lees hier alles over ons privacy beleid.

Algemene voorwaarden

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor ons als webwinkelier en onze klanten. Hier kun je onze Algemene Voorwaarden Webwinkel nalezen. Niet alleen de overheid creëert regels om de veiligheid van je aankoop te waarborgen. Ook wij als webwinkelier stellen je graag op de hoogte van onze voorwaarden. 

Stuur een reactie