Boekenbundel | Conflict of verbinding

Dit duo biedt je voldoende gereedschappen en tips aan om elke situatie – op je werkplek of binnen je familie of gezin – evenwichtig en met empathie tegemoet te treden

  • Woorden die werken op de werkplek
  • Conflict of verbinding, wat kies jij?

Reguliere prijs € 49,75 | Bundelprijs € 40,00

Woorden die werken op de werkplek

Mensen zijn de sterkste kracht van verandering op aarde. Ze worden echter geremd door een verouderd communicatiemodel. Dit boek beschrijft een andere manier van communiceren, die stimuleert in plaats van ontmoedigt.
Woorden die werken op de werkplek reikt je een andere kijk op taal aan die je als instrument in kunt zetten om jouw persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken in een steeds uitdagendere werkomgeving en samenleving. Je zult uitdagingen niet meer als problemen beschouwen, maar eerder als kansen voor meer levenskwaliteit en geluk.
De thema’s en tips in dit boek ondersteunen jou bij het bepalen van je koers en laten zien hoe je een krachtig fundament kunt leggen onder je doelstellingen. Ontwikkel jezelf in vier overzichtelijke stappen naar meesterschap door te ervaren hoe je eerst aandacht aan jezelf besteed, voordat je aandacht aan anderen kunt besteden.

Bekijk leesvoorbeeld »

Conflict of verbinding, wat kies jij?

Ieder van ons heeft dagelijks te maken met conflicten. We worden dan vaak aangestuurd door reflexmatige reacties, zoals klagen en schreeuwen.
Volg het verhaal van Sally en haar familie bij hun dagelijkse uitdagingen, als er belangrijke en lastige besluiten genomen moeten worden. De in het boek beschreven situaties spreken tot de verbeelding van velen en de oplossingen kunnen de deur openen naar meer harmonie en verbinding tijdens conflicten en frustraties in je leven.

Bekijk leesvoorbeeld »