Boekenbundel Conflict of verbinding

De boekenbundel Conflict of Verbinding biedt je voldoende gereedschappen en tips om elke situatie – op je werkplek of binnen je persoonlijke sfeer – evenwichtig en met empathie tegemoet te treden, waarbij de menselijke verbinding in de communicatie de sleutel tot succes is.

€ 40.00

De boekenbundel Conflict of Verbinding biedt je voldoende gereedschappen en tips om elke situatie – op je werkplek of binnen je persoonlijke sfeer – evenwichtig en met empathie tegemoet te treden

Woorden die werken op de werkplek

… is een routekaart die je helder laat zien hoe je door het gebruiken van Geweldloze Communicatie welke richting je kunt kiezen, wat je moet doen om stress te verminderen en geeft je richtlijnen om de klippen van je gebruikelijke frustraties te omzeilen die anderszins je gedachten en acties zouden overnemen.

De menselijke verbinding in communicatie is de sleutel tot succes. Zonder zelfconnectie blijf je niet in verbinding met en gefocust op je prioriteiten.

Woorden die werken op de werkplek gaat fundamenteel over de gereedschappen om deze zelfconnectie met Geweldloze Communicatie in stand te houden en hoe die jou en je collega’s in de gewenste richting stuurt.

Als je consequent overweegt en handelt naar het vervullen van je behoefte(n), ervaar je meer voldoening en zingeving met je werk en in je leven. Daarmee draag je effectiever bij aan het welzijn van jezelf en anderen.

Bekijk leesvoorbeeld »

Conflict of verbinding, wat kies jij?

Ieder van ons heeft dagelijks te maken met conflicten. Je wordt dan vaak aangestuurd door reflexmatige reacties, zoals klagen en schreeuwen.

Volg het verhaal van Sally en haar familie bij hun dagelijkse uitdagingen, als er belangrijke en lastige besluiten genomen moeten worden. De in het boek beschreven situaties spreken tot de verbeelding van velen en de oplossingen die voorgesteld worden kunnen de deur openen naar meer harmonie en verbinding tijdens conflicten en frustraties in je leven.

Bekijk leesvoorbeeld »