Boekenbundel Educatie en Opvoeding

De veilige klas – Leren en inspireren
Ik wil begrijpen wat je echt nodig hebt
Respectvolle ouders, Respectvolle kinderen

Reguliere prijs € 77,00 | Bundelprijs € 62,00

De drie titels van de boekenbundel Educatie en Opvoeding geeft leerkrachten,  praktijk informatie over hoe Geweldloze Communicatie bijdraagt aan meer leerplezier en leerprestaties, Het boek De Veilige klas geeft leerkrachten praktijkgerichte informatie, oefeningen en lesvoorbeelden hoe je met Geweldloze Communicatie in het onderwijs een veilige klas kunt creëren met toegewijde en betrokken leerlingen. Geschikt voor leerlingen uit groep 5 – 8 (7 – 12 jaar).

Het boek Ik wil begrijpen wat je nodig hebt richt zich met dezelfde intenties en handige prakgerichte informatie op kinderen van groep 1 – 4 (4 – 7 jaar)

Het derde boek in de bundel – Respectvolle Ouders, Respectvolle Kinderen – reikt ouders en opvoeders een set sleutels aan die hun bij het veeleisende takenpakket van ouderschap ondersteunt, en waarmee de behoeften wederzijds vervuld worden. De weg naar een respectvolle relatie tussen ouder en kind is uitdagend. De zeven sleutels die in het boek zijn geschreven om ouders te inspireren en om hun specifieke vaardigheden te ontsluiten.

De veilige Klas – Leren & Inspireren – Bekijk leesvoorbeeld »

Ik wil begrijpen wat je echt nodig hebt | Het project Giraffendroom – Bekijk leesvoorbeeld »

Respectvolle Ouders, Respectvolle Kinderen – Bekijk leesvoorbeeld »