Boekenbundel | Educatie

De inspirerende boekenbundel ‘Educatie’ reikt je alle benodigde bekwaamheden en hulpbronnen aan voor het creëren van een veilige klas gebaseerd op onderlinge verbondenheid,

  • De veilige klas – Leren & inspireren
  • Respectvolle Ouders, Respectvolle Kinderen

Reguliere prijs € 50,50 | Bundelprijs € 42,50

De veilige Klas – Leren & Inspireren

Vraag je je regelmatig af waarom leerlingen niet goed opletten in de klas, waarom ze elkaar pesten en waarom ze hun huiswerk niet (altijd) maken? In De veilige klas – Inspireren en leren – lees je allereerst waar dit gedrag vandaan komt, hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je dit kunt voorkomen. Met de praktijkgerichte informatie, de oefeningen en lesvoorbeelden uit dit boek creëer je een veilige sfeer in de klas, met toegewijde en betrokken leerlingen. Geschikt voor leerlingen uit groep 5 – 8 (7 – 12 jaar)

Bekijk leesvoorbeeld »

Ik wil begrijpen wat je echt nodig hebt | Het project Giraffendroom

ls kinderen van kinds af aan in een omgeving opgroeien, die op de principes van Geweldloze Communicatie is gebaseerd, dan is dat een grote stap naar meer compassie, verbondenheid en vrede in de wereld. In het samenleven met kinderen staan wij elke keer weer voor nieuwe vragen en uitdagingen. Ook al weten wij dat er geen kant en klare oplossingen bestaan, toch hebben wij iets nodig waar wij ons aan kunnen vasthouden. Zoals dit boek wil laten zien, ligt dit houvast in de innerlijke verbondenheid met de kinderen Geschikt voor leerlingen uit groep 1 – 4 (4- 7 jaar)

Bekijk leesvoorbeeld »