Boekenbundel Geweldloze Communicatie in het onderwijs

De veilige klas – Leren en Inspireren
Ik wil begrijpen wat je echt nodig hebt

Reguliere prijs € 50,50 | Bundelprijs € 42,50

De boekenbundel Geweldloze Communicatie in het onderwijs geeft leerkrachten informatie over hoe Geweldloze Communicatie in het onderwijs bijdraagt aan meer leerplezier en -prestaties. Het boek De Veilige klas – Leren & Inspireren geeft praktijkgerichte informatie, oefeningen en lesvoorbeelden hoe een veilige klas gecreëerd wordt met toegewijde en betrokken leerlingen. Geschikt voor leerlingen uit groep 5 – 8 (7 – 12 jaar).

Het boek Ik wil begrijpen wat je nodig hebt richt zich met dezelfde intenties en handige praktijkgerichte informatie op kinderen van groep 1 – 4 (4 – 7 jaar)

De veilige Klas – Leren & Inspireren
Nieuwe uitgave met verklarende woordenlijst, raden naar behoeften in kindertaal, trainingscyclus zinnen en uitvoerige lijst met woorden voor gevoelens.

Bekijk leesvoorbeeld »

Ik wil begrijpen wat je echt nodig hebt | Het project Giraffendroom

Met ‘Ik wil begrijpen wat je echt nodig hebt, geven de auteurs Frank en Gundi Gaschler weer dat als kinderen van kinds af aan in een omgeving opgroeien, die op de principes van Geweldloze Communicatie is gebaseerd, dit een grote stap zou zijn naar meer compassie, verbondenheid en vrede in de klas en in de samenleving.

Bekijk leesvoorbeeld »