Boekenbundel | Woorden die werken compleet

Voor net dat extra beetje achtergrondinformatie om nog meer tevredenheid in je persoonlijk leven en als professional te bereiken, beschik je met ‘Woorden die werken op de werkplek’, ‘Effectief samenwerken op de werkplek’ en ‘Conflict of verbinding, wat kies jij’ over de meest uitgebreide gereedschapskist waarmee jij je communicatieve vaardigheden duurzaam kunt uitbouwen en verdiep

Reguliere prijs € 68,25 | Bundelprijs € 57,50

Woorden die werken op de werkplek

Mensen zijn de sterkste kracht van verandering op aarde. Ze worden echter geremd door een verouderd communicatiemodel. Dit boek beschrijft een andere manier van communiceren, die stimuleert in plaats van ontmoedigt.
Woorden die werken op de werkplek reikt je een andere kijk op taal aan die je als instrument in kunt zetten om jouw persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken in een steeds uitdagendere werkomgeving en samenleving. Je zult uitdagingen niet meer als problemen beschouwen, maar eerder als kansen voor meer levenskwaliteit en geluk.
De thema’s en tips in dit boek ondersteunen jou bij het bepalen van je koers en laten zien hoe je een krachtig fundament kunt leggen onder je doelstellingen. Ontwikkel jezelf in vier overzichtelijke stappen naar meesterschap door te ervaren hoe je eerst aandacht aan jezelf besteed, voordat je aandacht aan anderen kunt besteden.

Bekijk leesvoorbeeld »

Effectief samenwerken op de werkplek

Teams zijn daar waar zaken gedaan worden. Of het nu om een team binnen één afdeling gaat, een interdisciplinaire of interdepartementale groep, een team in contact met externe partijen zoals aannemers of klanten; het gaat allemaal om mensen die samenwerken om succes te creëren.
En toch werken niet alle teams effectief samen. Sommige groepen lijken moeiteloos hecht samen te werken, terwijl in andere conflict en strijd de norm lijken te zijn en de werkzaamheden met horten en stoten vorderen. Wat is de reden van dit verschil? Wat maakt een team effectief, en nog belangrijker, hoe kunnen medewerkers leren om teams te vormen die excelleren in plaats van verstrikt te raken in tegenstrijdigheden?
Dit compacte werkboek geeft hierop antwoorden en praktisch toepasbare handvatten.

Bekijk leesvoorbeeld »

Conflict of verbinding, wat kies jij?

Ieder van ons heeft dagelijks te maken met conflicten. We worden dan vaak aangestuurd door reflexmatige reacties, zoals klagen en schreeuwen.
Volg het verhaal van Sally en haar familie bij hun dagelijkse uitdagingen, als er belangrijke en lastige besluiten genomen moeten worden. De in het boek beschreven situaties spreken tot de verbeelding van velen en de oplossingen kunnen de deur openen naar meer harmonie en verbinding tijdens conflicten en frustraties in je leven.

Bekijk leesvoorbeeld »