Enkele gepubliceerde artikelen

Omgaan met boosheid

Feedback geven

Empoathie tonen

Uitnodiging tot samenwerken

Sinds de start in 2010, met het uitgeven van het eerste boek De Veilige Klas – Leren & Inspireren, geloof ik in de kracht van woorden om verandering te bewerkstelligen. Met veel plezier en enthousiasme heb ik inmiddels 10 titels gepubliceerd – meer zullen volgen – die mensen in staat stellen om betekenisvolle verbindingen aan te gaan, conflicten op te lossen en hun volledig potentieel te bereiken.

Nu ben ik op zoek naar mensen en organisaties die – net zoals ik – de bekendheid en betekenis van Geweldloze Communicatie op veelvuldige wijze willen vergroten.

Ben je ook op zoek naar een partner die je passie voor Geweldloze Communicatie en persoonlijke groei deelt? Wil je je eigen vaardigheden en expertise over Geweldloze Communicatie met meer kracht en creativiteit verspreiden en bevorderen? Wil je een positieve impact hebben op de wereld om je heen? Dan is dit jouw gelegenheid de kracht van Geweldloze Communicatie en persoonlijke ontwikkeling op een inspirerende en laagdrempelige wijze gemeenschappelijk te verspreiden en nodig ik je uit om met Mens en Communicatie en anderen samen te werken.

Je krijgt toegang tot een schat aan waardevolle materialen en expertise die je kunt delen met je gemeenschap, je klantenkring of je volgers. Of je nu een boekwinkel hebt, een coaching praktijk runt of een online platform beheert, een grote variëteit aan publicaties en onderwerpen zullen een waardevolle aanvulling zijn op je aanbod.

Laten we samenwerken om de wereld een beetje vriendelijker en begripvoller te maken, woord voor woord en pagina per pagina. Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe we elkaar samen kunnen ondersteunen om een wereld van empathie en groei te bevorderen.

Van harte
Harald Borjans
Eigenaar / oprichter van Mens en Communicatie

Neem contact op

Admiraal Helfrichstraat 80
NL-6045HX Roermond
+31 ())6 8394 3785
info@mens-en-communicatie.nl

mens-en-communicatie-beeldmerk