Effectief samenwerken op de werkplek

(1 klantbeoordeling)

Wat maakt een team effectief? En nog belangrijker, hoe kunnen medewerkers leren om teams te vormen die excelleren in plaats van verstrikt te raken in tegenstrijdigheden? Effectief samenwerken op de werkplek geeft hierop antwoorden en praktisch toepasbare handvatten.

€ 18,00

Inkijkexemplaar

Nederlands Paperback 9789082361360 Druk: 1 oktober 2020 160 pagina’s

Met Geweldloze Communicatie effectief samenwerken op de werkplek

Teams zijn daar waar zaken gedaan worden. Of het nu om een team binnen één afdeling gaat, een interdisciplinaire of interdepartementale groep, een team in contact met externe partijen zoals aannemers of klanten; het gaat allemaal om mensen die samenwerken om succes te creëren.

En toch werken niet alle teams effectief samen. Sommige groepen lijken moeiteloos hecht samen te werken, terwijl in andere conflict en strijd de norm lijken te zijn en de werkzaamheden met horten en stoten vorderen. Wat is de reden van dit verschil? Wat maakt een team effectief, en nog belangrijker, hoe kunnen medewerkers leren om teams te vormen die excelleren in plaats van verstrikt te raken in tegenstrijdigheden?

Effectief samenwerken op de werkplek geeft hierop antwoorden en praktisch toepasbare handvatten.

De auteur Ike Lasater geeft communicatietrainingen en workshops in meer dan 20 landen over heel de wereld. Hij heeft meerdere boeken over het thema Geweldloze Communicatie geschreven. In Nederland verscheen o.a. Woorden die werken op de werkplek en Conflict of verbinding, wat kies jij?

Auteurs: Ike Lasater & Julie Stiles
Paperback, 160 blz. | ISBN 978-9-082361-36-0

Gewicht285 g
Afmetingen23 × 15,2 × 1 cm

1 beoordeling voor Effectief samenwerken op de werkplek

4,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Andere suggesties…