Woorden die werken op de werkplek

Woorden die werken is een praktische gids voor effectieve communicatie op de werkplek en daarbuiten, die je helder aantoont welke richting je kunt kiezen, wat je moet doen om stress te verminderen en geeft je richtlijnen om de klippen van je gebruikelijke frustraties te omzeilen die anderszins je gedachten en acties zouden overnemen. 

€ 25,50

Bekijk leesvoorbeeld

Nederlands Paperback 9789082361346 Druk: 2 december 2019 272 pagina’s

Geweldloze Communicatie voor op de werkplek

Herken je dit? Het lijkt alsof de werkdruk steeds groter wordt, targets en deadlines overstelpen je, daarnaast neem je ook nog eens deel aan eindeloze (saaie) vergaderingen, je agenda is overvol, je wordt overspoeld door e-mails en om alles af te ronden heb je de indruk dat je de vele veranderingen rond en met je werk niet meer kunt bijbenen. Je voelt je machteloos en uitgeput. Wat is er gebeurd? Waarom neemt de stress bij jou en je collega’s evenredig toe en wat kun je hiertegen doen?

Woorden die werken is een routekaart die je helder laat zien welke richting je kunt kiezen, wat je moet doen om stress te verminderen en geeft je richtlijnen om de klippen van je gebruikelijke frustraties te omzeilen die anderszins je gedachten en acties zouden overnemen.  

De menselijke verbinding in communicatie is de sleutel tot succes. Zonder zelfconnectie blijf je niet in verbinding met en gefocust op je prioriteiten.

Woorden die werken op de werkplek gaat fundamenteel over de gereedschappen om deze zelfconnectie in stand te houden en hoe die jou en je collega’s in de gewenste richting stuurt.
Als je consequent overweegt en handelt naar het vervullen van je behoefte(n) – een van de krachtigste gereedschappen –  ervaar je meer voldoening en zingeving met je werk en in je leven. Daarmee draag je effectiever bij aan het welzijn van jezelf en anderen.

De auteur Ike Lasater geeft communicatietrainingen en workshops in meer dan 20 landen over heel de wereld. Naast Woorden die werken op de werkplek heeft hij meerdere boeken over het thema Geweldloze Communicatie geschreven. In Nederland verscheen o.a. ook Conflict of verbinding, wat kies jij? en Effectief samen werken op de werkplek.

Bekijk leesvoorbeeld »

Auteurs: Ike Lasater & Julie Stiles
Paperback, 272 blz. | ISBN 978-9-082361-34-6

Gewicht470 g
Afmetingen23 × 15 × 1,6 cm
Bindwijze

E-Book, Paperback

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Andere suggesties…