Conflict of verbinding – Wat kies jij?

Wanneer je Geweldloze Communicatie inzet voor conflictoplossing, zijn de resultaten vaak transformerend en duurzaam.

24,75

Bindwijze: Paperback

Op voorraad

Inkijkexemplaar »

Nederlands Paperback 9789081674577 Druk: 1 april 2015 208 pagina’s

Wanneer je Geweldloze Communicatie inzet voor conflictoplossing, zijn de resultaten vaak transformerend en duurzaam.

Beschouw Conflict of verbinding als een broodnodige ‘handleiding’ voor hoe je in je relaties met conflicten kunt omgaan. Wanneer je met iets moeilijks, engs of vervelends in je leven worstelt (en dat doen we toch bijna allemaal) biedt het je leidraden naar meer duidelijkheid en minder verdriet.

Ontdek bij het lezen hoe je met Geweldloze Communicatie, een ruime blik en open hart op dagelijkse conflicten en tegenslagen kunt reageren. Experimenteer met de nieuw verworven vaardigheden die je kunnen helpen empathisch te luisteren en te communiceren. Ze ondersteunen je in alles wat je doet, laten je betere beslissingen nemen en sterkere relaties opbouwen.

In Conflict of verbinding staat een familie en gezin centraal en belicht de onderlinge relaties tussen een broer en zijn twee zussen die in een conflict terechtkomen rond de zorg over hun moeder. Een vader raakt in conflict met zijn puberende zoon over tegenvallende schoolprestaties. Toch weten ze allemaal uiteindelijk te kiezen voor verbinding.

Conflict of verbinding is het resultaat van meer dan tien jaar samen trainen en het ontwikkelen met mijn Mediate Your Life-trainingspartner, John Kinyon. De inzichten van Conflict of verbinding hebben zo’n groot effect op ons eigen leven gehad, dat wij ons verplicht voelden om ze met je te delen. We kunnen niet nauwkeurig voorspellen wat je met de levenverrijkende informatie in dit boek zult doen, maar we kunnen je beloven dat je nooit spijt zult krijgen om te kiezen voor verbinding.

–Ike Lasater, auteur

Gewicht 360 g
Afmetingen 23 × 15 × 1,2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…