Conflict of verbinding - Wat kies jij?

Wanneer je Geweldloze Communicatie inzet voor conflictoplossing, zijn de resultaten vaak transformerend en duurzaam.

24,75

Bindwijze: Paperback

Op voorraad

Inkijkexemplaar »

Nederlands Paperback 9789081674577 Druk: 1 april 2015 208 pagina’s

Wanneer je Geweldloze Communicatie inzet voor conflictoplossing, zijn de resultaten vaak transformerend en duurzaam.

Ieder van ons heeft dagelijks te maken met conflicten. Je wordt dan vaak aangestuurd door reflexmatige reacties, zoals klagen en schreeuwen. Je bent bijvoorbeeld geprikkeld door de manier waarop je zoontje ’s ochtends aanhoudend vraagt om hagelslag op zijn boterham of je voelt je gefrustreerd omdat de bovenbuurman de hele dag muziek maakt. Of je windt jezelf vanbinnen op over de manier waarop een collega een nieuw dossier op je bureau gooit.

Je zou je boosheid en frustratie kunnen uiten door het uit te schreeuwen of ingetogen te reageren door je terug te trekken. Mogelijk zoek je onbewust naar manieren om de ander te straffen of wil je je beklagen. Deze vecht-vlucht-bevries-reacties zitten diep in onze menselijke aard verankerd.

Conflict of verbinding, Wat kies jij? laat zien dat er gelukkig andere mogelijkheden zijn die tot meer harmonie en verbinding kunnen leiden. 

Met de publicatie van Conflict of Verbinding, wat Kies jij? wil Mens & Communicatie gesprekken voor mensen in het dagelijks leven helder en gemakkelijker maken. De herkenbare praktijkvoorbeelden in de verhaallijn van het boek spreken tot de verbeelding van eenieder en kan ook voor jou de deur openen naar meer harmonie en verbinding tijdens conflicten en frustratie in je leven.

‘Conflict of verbinding’ is geschreven door auteurs die samen meer dan 40 jaar ervaring hebben in het toepassen van Geweldloze Communicatie in Mediation en conflictoplossing. Zij trainden wereldwijd duizenden mensen om bewust te Kiezen voor Verbinding. 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.